Kryefjala Logo

Pas takimit në Greqi, ndahen Erida dhe Aleksandros?

3 Janar, 2024 | 6:21 pm

Erida dhe Aleksandros, një nga çiftet finaliste të “Love Island Albania”, duket që i kanë dhënë fund lidhjes së tyre.

Erida ka postuar nje story ku shkruan: Më mirë beqare sesa e shoqëruar keq.

Ajo ka fshirë të gjitha fotot me Aleksandros e madje nuk ndiqen më me njëri-tjetrin.

Githashtu dhe Aleksandros i ka fshirë fotot me Eridën. Rikujtojmë se në ditëlindjen e Aleksandros, Erida e ka vizituar në Greqi.

Të ngjashme