Pas sherrit Jasmina- Princ, Andi e ben per dy leke konkurrentin

1 vit më parë

Prej disa kohesh Jasmina dhe Princi i kane shpallur lufte njeri tjetrit, shkak u be refuzimi i ktij te fundit nga Jasmina. Pasi Princi tha se vajzat ishin llumi i shoqerise Jasmina i tha qe duhet edhe motra e tij te ulet bashke me to.

Pas kesaj duket se debati ka vazhduar mes Andit dhe Princit teksa Andi i ka kerkuar qe te respektoje vajzat dhe te mos ofendoje.

”S’kam pune me ty, e kam me Jasminen”- i ka thene Princi gje qe Andi nuk e ka pranuar duke thene se kur prek ate ka prekur dhe Andin.

E pra situata mes tyre duket ne tension gjate gjithe kohes.

 

Të ngjashme