Friday, January 28, 2022

Latest Posts

Pas refuzimit vjen..Puthja!Sara dhe Dj PM nuk përmbahen në orët para të mëngjesit

Duket pas refuzimit për një darkë romantike që Pajtimi i bëri mbrëmjen e djeshme Sarah, ka ardhur edhe puthja që pritej brënda dhe jashtë shtëpisë.

Ka qënë Sarah që e bëri hapin e parë dhe e puthi. Pas puthjes ajo e pyet se nëse nuk i pëlqeu dhe Pajtimi thotë se “ishte e papritur”.

Sarah u shpreh  se iu duk moment i përshtatshëm. Puthja e shumëpritur ka ndodhur rreth orës 4 të mëngjesit

Latest Posts

Don't Miss