Kryefjala Logo

Pas martesës së dështuar,mbulohet Fjolla Morina?

2 vite më parë

Lajmet midis “U martua Fjolla Morina” dhe “Divorcohet Fjolla Morina” nuk patën shumë distancë midis tyre.
Kjo sepse martesa e saj me Fisnikun nuk zgjati shumë dhe ndarja nuk ishte nga më të qetat.

Të dy folën për portalet dhe sigurisht që versioni i njërit nuk përputhet me të tjetrit por te prekim hundën me dorë se nuk janë ndjerë këto ditë.

Ditën e djeshme filloi muaji i shenjtë i Ramazanit dhe ndër mijëra besimtarë që agjërojnë ka dhe shumë vip-a.

Një ndër to është edhe Fjolla Morina e cila ka treguar se agjënon çdo vit.
Fjolla është shfaqur e mbuluar dhe ka disa fjalë..

“Mirë se vjen o muaj i bekuar!Ramazani qoftë i lehtë,i begatë dhe i mbushur me vepra të mira për të gjithë besimtarët.Amin”

413DA3D4 1078 4D8B B7D6 A78FEB321BEB

Të ngjashme