Kryefjala Logo

Pas Ildës dhe Stiv, ndahen edhe Haris me Amadean e Love Island?

13 Nëntor, 2023 | 3:22 pm

Haris dhe Amadea ishin çifti i dytë në finale të Love Island Albania, të cilët fituan edhe një udhëtim në Paris. Udhëtim i cili duket se nuk do të bëhet kurrë…

Ndonëse u duk se mes tyre kishte një kimi të madhe, duket se mbyllja e spektaklit ka shenjuar edhe mbylljen e historisë së dashurisë mes Amadeas dhe Haris.

Dyshimet për këtë i ka shtuar edhe veprimi i fundit, i cili ka fshirë çdo foto me Amadean.

Është thjesht zënkë apo ndarje përfundimtare, këtë mbetet ta shohim në vijim…

8A3EAD7A D5E1 4E72 AE9E F9E26EC4800D

Të ngjashme