Kryefjala Logo

Pas gjithë inatit kundrejt tij, Donaldi dhe Semi pajtohen!

2 vite më parë

Pas lidhjes së Trixës me Donaldin, shoqja e Borës Semi Jaupaj nuk la fjalë pa thënë për të e mimikë pa bërë. Por tani që Donaldi dhe Bora u pajtuan çdo gjë ka ndryshuar!

Nga një foto që po qarkullon në rrjet duket se Semi Jaupaj do të jetë e ftuar në emisionin e binjakëve. Pra ka harruar çdo gjë. Arushin që ja mori do ja jap prap Donaldit?

Rikujtojmë se Semi veproi fiks siç do vepronte çdo shoqe për ta mbrojtur deri në fund, edhe pse shumë njerëz nënkuptuan ose keqkuptuan që ajo Donaldin nuk e shihte thjesht si të dashurin e shoqes.

Të ngjashme