Pas fotos së Donaldit me Borën në Prishtinë,hedh kunja Trixa

2 javë më parë

Po qarkullon në rrjet një foto e Donaldit dhe Borës duke darkuar në Prishtinë ku nuk mungojnë buzëqeshjet me njëri tjetrin duke lënë të kuptohet se një klimë e mirë qarkullon mes tyre.

Pak më vonë ka qënë Trixa ajo që në TikTok ka postuar një video me këngën “Mask off” duke nxjerrë gjuhën dhe gishtin e mesit.
Komentuesit e kanë marrë si thumb ndaj çiftit dhe tani po të kontrollosh profilin e këngëtares,video nuk është më..

Të ngjashme