Kryefjala Logo

Pas Big Brother Vip Kosova,Julin e pret gjykata

15 Dhjetor, 2022 | 5:25 pm

Juliana Nara është konkurente në Big Brother Vip Kosova dhe ka qënë duke biseduar me një tjetër banore,Gresën.

Ajo i tregon se pasi të dali nga shtëpia më e famshme në Kosovë e pret një gjyq në Londër.
Banorja ka bërë një shkelje në shtetin e huaj duke tejkaluar shpejtësinë e lejuar.

E ndërsa Gresa i sugjeron ta paguajë atë shkelje,Juliana i shpjegon se nuk është e mundur kjo gjë,ndaj menjëherë pas kësaj eksperience duhet të paraqitet në gjykatë.

Të ngjashme