Kryefjala Logo

Pas arrestimit të vrasësit të TuPac, flet motra e reperit. ”Sot për ne është fitore”

3 Tetor, 2023 | 9:14 am

Motra e Tupac Shakur, Sekyiwa “Set” Shakur dhe Jada Pinkett Smith, e cila ishte shoqja e tij e ngushtë, kanë reaguar publikisht pasi Duane “Keffe D” Davis u arrestua të premten në lidhje me të shtënat me makinë në vitin 1996 të reperit legjendar.

“Ky është pa dyshim një moment kyç”, shkroi Shakur, e cila është presidente e Fondacionit Tupac Shakur, në Instagram.
“Heshtja e 27 viteve të fundit rreth këtij rasti ka folur me zë të lartë në komunitetin tonë. Është e rëndësishme për mua që bota, vendi, sistemi i drejtësisë dhe njerëzit tanë të njohin peshën e vdekjes së këtij njeriu, vëllait tim, djali i nënës, djali i babait tim.

“Jeta dhe vdekja e tij janë të rëndësishme dhe nuk duhet të mbeten të pazbardhura apo të panjohura, ndaj, po, sot është një fitore, por unë do të rezervoj gjykimin derisa të përfundojnë të gjitha faktet dhe procedurat ligjore.”

Ndërsa Pinkett Smith, e cila ishte shoqja e Tupac në shkollën e mesme, gjithashtu vlerësoi kapjen e të dyshuarit duke shkruar: “Tani shpresoj se mund të marrim disa përgjigje dhe të kemi një paqe. R.I.P. Pac.”

Të ngjashme