Pas akuzave, Balina i pergjigjet Beatrix: Eshte absurde!

3 muaj më parë

Diten e sotme Trixa ka publikuar disa mesazhe te Balines me ndjekesit e saj ku shprehej se Trixa ka ikur ne Dubai me te dashurin.

Ndonse Trixa i kerkonte qe te mos merrej me te, me ne fund ka ardhur dhe reagimi i Balines.

“Akuzat për përbaltje të imazhit dhe përdorim të komunikimeve personale më takojnë mua,” – shkroi Balina ndërsa më herët Beatrix e kërcënoi se nëse shpif edhe njëherë tjetër do ta ndjekë çështjen në rrugë ligjore.

Balina sqaroi se biseda është bërë me një adresë fallco. Ajo ka menduar se po flet me një person që e njeh kur në fakt ka qenë një i panjohur.

“Kush dëshiron ta shohë, e sheh. Kush dëshiron ta përdorë, do e përdorë gjithsesi,” u përgjigj Balina, ndërsa sqaroi se komunikimi ka qenë personal dhe produksioni nuk ka lidhje.

Të ngjashme