Pas 1 dekade dy këngëtarët e famshëm shqiptarë bëhen prapë bashkë…

3 muaj më parë

Më 31 Mars të vitit 2012, Soni Malaj dhe Sinan Hoxha publikuan videoklipin e tyre “Shukarije, një bashkëpunim që për kohën ishte tejet i realizuar dhe mbi të gjitha i komentuar. Sot pas 10 vitesh këngëtarët i shohim bashkë përsëri duke realizuar një tjetër këngë sëbashku.

Ka qenë Soni Malaj ajo që ka postuar disa video krah këngëtarit të njohur të muzikës popullore dhe disa momente nga studio. Mesa duket kënga do të jetë gati më shpejt nga çe presim.

Të ngjashme