Saturday, December 4, 2021

Latest Posts

Panik në shtëpi,njëri nga banorët sëmuret me apandesit!

Momente jo fort të këndshme për një nga banorët më të përfolur në Big Brother pasi bëhet me dije se është prekur nga apandesiti.

Bëhet fjalë për Igli Zarkën që pasi k shfaqur simptoma dhe shqetësime shëndetësore ka rezultuat se është apandesit.

Urojmë që gjithçka të shkojë mirë dhe të mund t’i rikthehet lojës sa më shpejt.

Latest Posts

Don't Miss