Pamje për të rritur/ Pas Donaldit me Beatrix, dora i rrëshket edhe Viven te Geti!

4 javë më parë

Rikujtojmë se dikur bëri mjft bujë mediatike teksa Donaldi prekte “padashje” Trixën në
vendin intim. Ndonse duket se dikujt tjetër i paska rrëshkitur dora.

Në rrjet po qarkullon një video teksa Vivian dhe Getinjo qëndrojnë në krevat e puthen, Vivi posht batanijes prek Getinjon në vendim intim, duke treguar se kanë harruar prezencën e kamerave në BB VIP Kosova.

Ata momentalisht janë duke shijuar romancën e tyre duke qenë edhe çifti i parë i krijuar në këtë Big Brother.

Të ngjashme