Kryefjala Logo

Pak para fundit në “Love Island” plas dhuna fizike

27 Tetor, 2023 | 10:57 am

Rikthimi i Xhoanës në vilë ka trazuar ujrat dhe ka ngritur tensionin.Qëkur Arlindi zgjodhi Uedën,Xhoana nuk i ka fare mirë marrëdhëniet me bjonden.

Askush nuk e priste që mes vajzave të kishte përplasje fizike,por ja që ndodhi edhe kjo.Publiku është sa i habitur aq edhe dyshues nëse sherri është i vërtetë apo i stisur.Kjo vjen si pasojë e reagimit që patën ishullorët që duke i ndarë qeshinin.

Gjithçka nisi kur Xhoana i tha Uedës:”Po të çohem, nuk më intereson se ku jam, do të kap prej flokësh” dhe Ueda i thotë:”Çohu”.Pas kësaj nuk pati me vend për fjalë…

Të ngjashme