Kryefjala Logo

Pajtohen më në fund motrat Libohova?

1 vit më parë

Edhe pse nuk e pranuan dhe përfolën kurrë,publiku shqiptar e dinte se motrat Libohova nuk flisnin më me njëra tjetrën për arsye që vetëm ato i dinë.

E trishtë në fakt se si dy artiste aq të mira që kanë ndarë jetën dhe skenën bashkë u ndanë për disa vite,por postimi i fundit i Erandës tregon se mund të ketë ndodhur pajtimi.

Eranda ka shkrepur një fotografi në lagjen “Ali Demi” të cilën e ka shpërndarë në Instagram dhe shkruan:”Në lagjen e motrës”
Kujtojmë se ato kanë edhe një motër të tretë,e ndoshta Eranda i referohet asaj,por do të ishte një lajm shumë i bukur nëse dedikimi do ish për Irmën..

C9F39ABE 6E96 4F06 BB26 6DFA6E5F9C3E

Të ngjashme