Kryefjala Logo

“Outfit-in “ e klipit Semi e vesh edhe në përditshmëri…

27 Shtator, 2023 | 9:39 am

Shumë personazhe publike zgjedhin që disa veshje të klipeve ti veshin edhe në përditshmëri. Dje morëm rastin e Elvana Gjatës, sot të Semi Jaupaj. Fustanin tek kënga “Mos u kthe” Semin e shohim ta veshë edhe në përditshmëri, madje në studio muzikore duke krijuar këngën e radhës. Ç’është e vërteta ne këtë detaj ja vumë re, por ishte dhe vetë Semi që e kishte qartësuar për publikun.

IMG 7528 IMG 7527

Të ngjashme