Oriola Marashi marros edhe priftërinjtë me trupin dhe veshjen ndjellëse

2 javë më parë

Modelja Oriola Marashi ndodhet në Paris, e duke shkrepur foto në rrugët e qytetit të dashurisë, duket se sërish ka tërhequr vëmendjen.

Por këtë herë e veshur mjaft sensuale në fotot e publikuara nga Oriola duket se ka tërhequr edhe vëmendjen e priftit që po kalon në rrugë. Pra ku shkon Oriola marros gjithë dynjanë.

Veshja, trupi, format dhe bukuria e Orioles flasin mbi çdo gjë tjetër.

Të ngjashme