Kryefjala Logo

Opinionistët Olti Curri dhe Anita Haradinaj zbulojnë kë shohin si finalistë të Big Brother Kosova

10 Mars, 2023 | 11:40 pm

Big Brother Kosova është shumë pranë finales dhe nuk kanë munguar as komentet e opinionistëve të këtij formati.

Opinionistët e Big Brother VIP Kosova, Anita Haradinaj dhe Olti Curri kanë dhënë mendimin e tyre se kush do të shkojë në finale.
Olti ka dhënë tre emra, ku përfshihen: Vedati, Xhuli, Stresi.

Ndërkaq, Anita ka dhënë më shumë emra sesa Olti për në finale.
“Stresi, Xhuli, Mbresa, Vedati, me shumë dëshirë edhe Gresën do ta leja aty, edhe Artanin”, është shprehur Anita.

Të ngjashme