Oops!Kiara në rënie të lirë dhe Olta në ngjitje drejt majës

7 muaj më parë

Duhet thënë se audienca e vërtetë e VIP-ave në BBVA ndodhet në Instagram.Lufta e vërtetë bëhet me ndjekës dhe sa “K” ka shkuar profili i tyre.

Edhe pse pa telefona në duar,ata kanë lënë të besuarit e tyre të kujdesen për rrjetet sociale dhe sa më shumë ndjekës përkthehet si pëlqim i publikut,sa më pak ndjekës e kundërta.

I ftuar në “Ora News” ishte IT Tomi Kallanxha i cili foli për këtë fenomen.Ajo që na bëri përshtypje është rënia e Kiarës në Instagram pasi shumë njerëz kanë vendosur të mos e ndjekin më dhe e kundërta po ndodh me Oltën e cila po preferohet nga publiku duke shtypur butonin e famshëm blu që të lejon ta ndjekësh dhe ta shtosh në listën e miqve.

“Të gjithë individët që janë brenda që shoqërojnë Luizin dhe bëhen faktorë me Luizin vjen një moment i caktuar që shkëputet Luizi dhe bie audienca.
Si në rastin e Jorit që kur ishte me Luizin shkoi lart dhe tani që nuk ka më kimi mes tyre ëshët kthyer në rënie audienca e Jorit.
Kiara është në rënie, popullariteti i Kiarës me situatat që ka bërë brenda.
Olta ka filluar të fitojë audiencë, mund tja ketë kaluar këto 15 ditë mars Kiarës.
Ermiona ka pasur një ngjitje të madhe në një moment para se të dilte, ndoshta doli në momentin e gabuar”-tha ai.

Të ngjashme