Kryefjala Logo

Olti Curri mendon se ky çift në “Love Island” ka të ardhme!

17 Shtator, 2023 | 11:09 pm

Cifti I kësaj jave ishin Artemisa dhe Gleni dhe ajo që dukej si një marrëdhënie e nisur me këmbën e mbarë,rrugës filloi të devijonte disi.

Por,ata patën edhe një takim romantik jashtë vilës ku folën për gjithçka dhe e mbyllëm në mënyrën më të mirë që di një çift..puthje!

Por,çfarë mendimi kanë opinionistët,Dalina dhe Olti?

Dalina: Po ti shohësh nga jashtë duken perfekt, djali i mirë, vajza e mirë. Por Artemis ka dhënë dy sinjale. Ajo ka thënë që një djalë duhet të bëj shumë që të më tërheq. Në këtë marrëdhënie unë nuk shoh epsh nga Artemisi. Ajo do princin e zi, jo princin e kaltër që ta tërheq nga zona e saj. Nuk shoh epshin e dashurisë.

Artemis: Deri në një farë pike ka të drejtë Dalina dhe jam e gëzuar me Glenin sepse nuk kam një opsion tjetër në vilë.

Olti: Artemis dëgjon shumë vajzat e tjera, i konsideron si shoqe. Mos i konsidero shoqe sepse jeni në garë aty. Po të ishe e izoluar ju keni të ardhme me njëri-tjetrin.

Të ngjashme