“Olti Curri i sygjeron Ermal Mamaqit nje zgjidhje per çeshtjen Triksa”

3 muaj më parë

Ermali ne 60 minuta hyrje ne shtepi arriti te ndezi Shqiptaret dhe te mbaje nje Prime te tere nga batuta e tij per trekendeshin qe do e kishte zili edhe Bermuda.

Olti Curri eshte per keto halle si Deviral per gripin dhe #OltiNukFletKot tregon dita dites se askush nuk po grin sallate ketu.

Para pak minutash Olti ka reaguar ne Instagram duke i sugjeruar Ermalit qe te shfajesohet me Trixen duke e bere dhe kte te fundit pjese te serialit.

Si ju duk ideja Ermalit?

Po Olti nuk flet kot praa

“All in” jemi edhe ne!

Të ngjashme