Kryefjala Logo

Olta quan Luizin “Kollovar”-Kiara i del në mbrojte

9 muaj më parë

Kiara dhe Olta u dukën në fillim sikur do të bëheshin shoqet më të mira sepse u afruan menjëherë,por gjërat ndryshuan rrugës dhe tani miqësia i ka lënë vend debateve.

E fundit ndodhi dje kur Olta quan Luizin “kollovar” pasi ky i fundit do të shkojë pas spektaklit në shtëpinë e Kiarës.
Kiara i thotë se ai nuk është kollovar por Olta insistoi se kur dërgon rrobat në shtëpinë e gruas quhesh i tillë.

Mjaft nervoze Kiara i thotë se nuk duhet të ndërhyjë në gjëra personale dhe se me ta fituar BBVA,Luizi do ta blejë vetë shtëpinë.
Olta në anën tjetër pretendon se ajo mund të flasë për gjithçka dëshiron përderisa janë muhabete që bëhen përpara kameras.

Të ngjashme