Olsi e pranon: Jam në tranzicion!

6 muaj më parë

Prej disa ditësh në rrjet ka qarkulluar lajmi se Olsi Bylyku dhe Egli Tako i kanë dhënë fund marrëdhënies së tyre disa vjecare.Por me veprimin e tij aktori i Klanifornia duket se  i ka “hedhur benzinë zjarrit”.

Kjo fjalë nënkupton periudhën e ndryshimit nga një gjendje në një tjetër dhe ndoshta Olsi ashtu si dhe Egli janë duke hapur një kapitull të ri në jetën e tyre, larg njëri-tjetrit.
496523BA 98D4 4249 B2EC 96EAC678F3EA

Të ngjashme