Olsi Bylyku zberthehet “N’ferme” per gjithçka nuk kishim ditur

8 muaj më parë

Sot,perballe Ervin Kurtit dhe nje kive me bajge,Oksi Bylyku nuk kishte nga t’ia mbante pervecse ti pergjigjej te gjitha pyetjeve qe me pare kishte refuzuar ose bere bisht ti pergjigjej.

Pyetja e pare e Ervinit ishte e drejteperdrejte:

Ervin-Me thuaj njehere,ti me shume ke marre oferta per te levizur nga njeri vend i punes,apo tentativa per te tradhetuar Eglin?

Olsi-Jo,me shume kam patur oferta per pune

Ervini-Jo se thone qe kur fejohet nje djale ose ka lidhje serioze gjuhet edhe me shume

Olsi-Po eshte e vertete,mu me kane gjujt,por kam pasur me shume oferta pune.

Ervin-Pse thote Egli lart e poshte qe ti je shume kurnac?

Olsi-Genjen!

Ervin-Po pse genjen ajo

Olsi-Une shpenzoj shume,shpenzoj pafund dhe neqoftese Egli e ka thene ka genjyer

Ne linkun qe ne ju leme poshte ju zbulojme madhe dhe shifren me te larte qe ka shpenzuar Olsi me Eglin ne Milano per vetem 2 dite!

Olsi zbulon gjithashtu se ka nje kenge te ciles nuk ja mori kurre leket mbrapsht me gjithe investimin qe ka bere dhe ajo eshte “Prej Shqipnie” (me thene te drejten Olsi as e kishim degjuar ndonjehere,te na falesh por ne tek Kryefjala jemi shume te sinqerte)

Keni link-un mos harroni!!

Të ngjashme