Ola i tërbon të gjithë me performancën e saj, ja kush do të jetë vajza më e re e Përputhen

1 vit më parë

Vajza më e re e Për’Puthen, Ola ka hyrë me një performancë provokuese në emision.

Kjo ka sjellë interesimin e djemve dhe komentimin e vajzave.

“Jam Ola, studioj shkenca politike, punoj si agjente marketingu në një kompani private në Tiranë”, tha Ola.

Ola tha se njihet me Jasminën dhe se kanë qenë shoqe dy vite më parë por i kanë shkëputur marrëdhëniet.

“Shyqyr që zoti ma ka largu nga jeta ime këtë para dy vitesh”, tha Jasmina.

 

Të ngjashme