Kryefjala Logo

O me mua, o me Donaldin e Romeon! Klea Huta vendos në siklet Elgit Dodën!

28 Maj, 2022 | 12:23 pm

E ftuar në “Goca dhe Gra”, Klea Huta ka treguar se Elgit Doda kalon më shumë kohë me Donaldin e Romeon sesa me familjen e tij. Nisur nga kjo mbrëmjen e djeshme, në “Më lër të flas”, Klea i ka dhënë Elgitit letrat e divorcit për ti firmosur duke i vendosur kusht, të qendrojë ose me të ose me Donaldin e Romeon.

Elgiti e ka marrë me sportivitet duke i thënë ti jepte letrën. Ndërkohë që Klea ka thënë:” I kam thënë që nëse e nënshkruan letrën do të ndahesh me mua dhe do të rrish me ata të dy, nëse nuk e nënshruash do të rrish me mua.”

Por Elgiti ka zgjedhur ta grisë letrën. Ndërkohë që ka shpjeguar se sa e vështirë është të alternojë kohën e tij.

Të ngjashme