Kryefjala Logo

“Nuk thashë dot disa të vërteta”Ardit Çuni ka diçka për të thënë për Beniadën, Fifin e Granitin!

6 Nëntor, 2021 | 7:56 pm

‘’I kam dhënë shumë asaj shtëpie dhe nuk e meritoja të largohesha’’,- tha ai, dhe shtoi se penalizimi i tij ndodhi vetëm për faktin që ishte përballë Donaldit, pasi Fifi e zëvendosoi me Granitin, duke patur këtë mundësi si e preferuara e publikut.  Ndaj, Arditi tha se ndihej i penalizuar nga Fifi pasi nëse do të kishte përballë Granitin, fati i tij do të vijonte tërësisht ndryshe. ‘’Jam kurioz ta di pse, por realisht mendoj se Fifi është arsyeja e largimit tim’’,- tha ai.

“Unë e dija që Graniti kishte një lidhje jashtë, por nuk mund të përmendja njerëz të tretë, sipas kontratës që kam firmosur”, tha ish-konkurrenti.

Gjithashtu, në fund ai foli edhe për Beniadën, për të cilën shprehu hapur pëlqimin brenda shtëpisë. Madje modelja u ndje keq pas largimit të tij, e tha se nuk e priste. Lidhur me këtë Arditi tha: “Diçka ndryshoi pas rikthimit tim herën e parë. Kemi vendosur që njohja jonë do të vazhdojë jashtë”

Të ngjashme