Nuk ka bere asnje reagim publik pas daljes nga BB VIP! Beatrix ne gjendje te renduar psikologjike!

7 muaj më parë

Beatrix nuk ka bere asnje reagim pas saljes nga BB ViP dhe kjo ka terhequr vemendjen e te gjitheve!

Madje ajo ka munguar edhe diten e sotme ne Fun Club.

Moderatorja e emisionit, Dojna tha se ajo ndodhet në një gjendje të rënduar psikologjike dhe emocionale. “Unë kam folur dje me Beatrix. Ajo është në një gjendje të rënduar psikologjike dhe emocionale. Ndaj nuk mund të ishte sot këtu, sa të marrë pak veten.”-tha Dojna.

Të ngjashme