Kryefjala Logo

Nuk është çudi që Elvanën ta shohim së shpejti në duet me këtë këngëtar…

24 Korrik, 2023 | 10:40 am

Elvana Gjata është nga ato artiste që karrierën e saj e ka ndërtuar kryesisht solo dhe bashkëpunimet e saj kanë qenë gjithnjë të mirëmenduara dhe kryesisht vitet e fundit . (Nëse i hedh një sy albumeve të saj të para ka patur vetëm këngë solo).

Por në një prej koncerteve të saj kemi parë që këngën “Loti” ajo e ka kënduar me Butrint Imerin. Ju do thoni çfarë ka të veçantë këtu?! Por e veçanta qëndron në faktin që Elvana ka nisur të këndojë këngën dhe mbi muzikën e “Lotit” Butrinti ka krijuar tekstin e tij.

Ndaj mendja na shkoi menjëherë tek ndonjë bashkëpunim i mundshëm mes tyre pasi edhe zërat ju shkojnë shumë.

IMG 4747

Të ngjashme