Nuk do ta besoni si duket! “Allure Beauty” transformon aktoren shqiptare!

4 muaj më parë

Marjana Kondi një aktore mjaft e dashur, e cila ka rrëmbyer zemrat e publikut, duket se e lodhur nga vitet e jetës që numërohesin në rrudhat e saj, ka vendosur të rinohet.

E dini si? Si me magji nëpërmjet aparaturës Plexer në “Allure Beauty”.Plexer, pa dhimbje, pa kohë rikuperimi, pa kirurgji,heq çdo lloj shenje në lëkurë, zhduk dhe eleminon rrudhat, shenjat kirurgjikale, shenjat post akne, dëmtime të vjetra lëkure, shenjat e djegies, rigjeneron indet pasi rrit aktivitetin e plazmës (likuid që trupi e prodhon vetë për rigjenerim)Momentalisht, në “Allure Beauty”, “Plexr” përdoret vetëm për efekt estetik, siç është eleminimi i çdo rrudhe, shenje bistimuluese, bën lifting dhe rigjenerim të lëkurës. Gjithashtu eleminon disa nishane që nuk janë kancerogjenë.

Tani më, “Allure Beauty”, ju jep zgjidhje çdo shqetësimi për shenjat në lëkurën tuaj dhe është klinika e parë estetike në Shqipëri që ka futur përdorimin e “Plexr”. Madje Marjana duket shumë vite më e re tani që lëkura e saj është e tendosur.

Për të lënë takimin e radhës kontaktoni në faqen e Instagramit @allureebeauty ose në numrin e kontaktit: +355 69 211 1919
Pa rrudha, pa shenja, pa kirurgji plastike, për një lëkurë të bukur vetëm në “Allure Beauty”.

Të ngjashme