Nuk do e besoni dot me cilin personazh ngjason Rrushja para operacioneve plastike

1 vit më parë

Rrushja eshte bukuroshja e “PerPuthen”.

Ezmere,vetulla te trasha,buze mishtore,dhembet si perla,hunde te definuar dhe trupin si peri.

Ne rregull deri ketu,asgje per tu habitur pasi pretendojme se jemi edhe rrace e bukur ne Shqiptaret.

Derisa pame nje foto te publikuar ne Instagram nga “Vipat e Bllokut”

Nese tani ngjan si aktore Holliwood-i para doktorit ishte si Olivia,personazhi i famshem tek “Popeye”

A nuk mendoni edhe ju se ngjasojne shume?

Të ngjashme