Nora pret një rikthim, ndërsa Roberti është kategorik: “Mos u ktheni tek ish-at”…

3 muaj më parë

Në emisionin e tij “Robi Plaket Kur Don Vet” Robert Berisha i bëri thirrje shikuesve të mos rikthehen me ish-at. Të gjithë e prisnim një reagim të tij dhe mesa duket ai erdhi, madje jo ashtu siç do donim…

“Veç mos u ktheni me ish-at. Është si me e shit makinën dhe me pyet a e ke akoma makinën, kthema”,-tha Berisha.

Të ngjashme