Noizy në Big Brother VIP Kosova.

2 muaj më parë

Prej kohësh ka patur debate mes Julianës dhe Stresit, por duket se ka patur arsye të forta që jashtë. Juliana ka nisur një histori me Atdheun por duket se paska lenë diçka të pambyllur jashtë.

Teksa qendronte me Atdheun, me lot në sy ajo j tregonte Artës që dikush që kishte 4 muaj jashtë nuk i kishte dhenë asnjë shenjë në këto ditë, ndonse ai i kishte thënë futi si single e Juliana kishte vazhduar lojën. Ama më tej i tregon Artës xhelozinë që ka ndjerë pasi ai person i ka futur veshjet me firmën e tij, Mbresës, madje dhe dizenjon që kanë krijuar bashkë dhe ajo priste që t’ja dërgonte kostumin, por këtë dhuratë e m
Ri Mbresa.

Në anën tjetër Juliana shprehej se dhe Stresin e njeh se ata kanë qenë 10 vite të zënë e tani kanë folur, ama përmend dhe trëndafila të kuq që dikush i ka futur brenda BB por nuk i ka dhënë asnjë shenjë.

Ndërkohë të gjitha këto indicie na cojnë tek Noizy, që te mos e folura për 10 vite me Stresin e tek veshjet dhuratë të Mbresës pasi është linja e veshjeve të Noizyt. Pra Juliana sapo na tregoi që jashtë paska lënë një person, e ky person është Noizy.

Dhe pse Noizy nuk është brenda shtëpisë së BB VIP Kosova, duket se u kthye tani më në temën kryesore aty.

Të ngjashme