Kryefjala Logo

Njihuni për herë të parë me të dashurin e Mariza Ikonomit

6 Prill, 2023 | 8:40 am

Mariza Ikonomi gjithmonë ka qenë shumë e rezervuar përsa i pērket jetës private, ama mesa duket ajo ka vendosur të hapë zemrën për herë të parë për Rozana Radin.

Mariza ka treguar në “Një gotë Rose”, se ndihet shumë e dashuruar dhe do të flasë për dashurinë dhe e do shumë.

Rozana i ka kërkuar të zbulojë emrin ose do ta thoshte ajo, teksa Mariza ka rezistuar Rozana ka zbuluar një letër që i dashuri i saj ka dërguar për Marizën. Ndonse më tej Rozana e ka ngacmuar duke tregur se i dashuri i Marizës quhet Blendi.

Por pa zbuluar më tej identitetin apo imazhin e tij.

Të ngjashme