Njerëzit mendojnë që Trixa dhe Aleksia duken si motra, po ato të dyja ç’mendim kanë…

3 muaj më parë

Njerëzit kanë filluar të mendojnë që Aleksia Peleshi dhe Bearix Ramosaj kanë filluar të ngjajnë shumë. Madje edhe vet vajzat e mendojnë një gjë të till. Aleksia ka realizuar një “Ask question” në Instagram dhe fansat e saj e kanë etiketuar si motrën e Trixës.

Vajzat përveç ngjashmërisë njihen edhe për historitë e dashurisë që kanë patur me vëllezërit Veshaj, ndaj dhe publiku i ngacmon shpesh në këtë drejtim.

 

Të ngjashme