Kryefjala Logo

Një tjetër këngëtar shqiptar i thotë “bye” muzikës…

23 Gusht, 2023 | 10:34 am

Pas Alban Ramosajt dhe reperit Fero, lamtumirën e tij për muzikën e ka bërë edhe Noga.Ndonëse asnjëherë nuk e ka pasur muzikën në plan të parë, ai herë pas here ka sjellë projekte të reja muzikore. Përmes një postimi në rrjete sociale, ku ka përmendur edhe arsyet që e kanë çuar në këtë vendim Noga i ka dhënë lamtumirën muzikës.  ‘Arsyet janë familja, shkollimi, biznesi’, shprehet ai mes tjerash.Pas Alban Ramosajt ishte Fero ai që i ka dhënë gjithashtu “mirupafshim” muzikës. Kjo edhe për faktin që ai ka edhe me probleme me drejtësinë, për shkak të ndarjes nga partnerja e tij, Arbenita.

IMG 6102

 

Të ngjashme