Tuesday, December 7, 2021

Latest Posts

Nje tjeter cift brenda ne Big Brother? Ja per ke ka pranuar Einxhel pelqimin

Einxhel pas shumë sorollatjesh më në fund e ka pranuar se i pëlqen Arbri si mashkull.

Ka qenë Fifi ajo që ka vendosur ta pyesë hapur në przencë të tij nëse ka pëlqim dhe ajo ka thënë po.

Arbri që në fillim ka shprehur pëlqim për të dhe tani deklaratat u bënë nuk na mbetet gjë tjetër veçse të presim si do ti shkojë raporti i tyre.

Kujtojmë se Arbri dhe Pajtimi në lojë janë si një i vetëm. Pajtimi nga ana tjetër është drejtë një lidhje me Sarën.

Latest Posts

Don't Miss