Kryefjala Logo

Një hap larg finales,Qetsori largohet mga shtëpia

28 Prill, 2023 | 1:45 pm

Mbrëmë banorët u përfshinë në një mision me në krye Efin,që duhej të bindte Qetsorin për tu larguar nga shtëpia.
Mesa duket ofertat e banorëve kanë tundur themelet e besimit që Qetsori kishte tek vetja dhe ka pranuar largimin.

Mëngjesin e sotëm i komunikoi banorëve se do fliste në dhomën e rrëfimit dhe të shtunën do dilte.
Por çfarë ju propozua Qetsorit?
Luizi i ofroi 4500 euro dhe I-phone që mori dhuratë dhe Nita i tha se nëse shkon në finale,do i dhurojë 2000 euro.

Të ngjashme