Nga planet për martesë deri tek kilogramët e humbur. Për Gretën kishte shumë kuriozitet dhe ajo iu përgjigj çdo pyetjeje

4 muaj më parë

Këngëtarja Greta Koçi është martuar dhe ka një jetë të re në Vjenë. Së fundmi këngëtarja i ka dedikuar pak kohë ndjekësve të saj në rrjetet sociale, duke iu dhënë mundësinë që ata t’i drejtojnë pyetje nga më të ndryshmet.
Përshembull pyetjes a je xheloze ajo i është përgjigjur kështu?!

-Jo nuk jam natyrë xhelozeje dhe jam shumë në rregull me këtë fakt.

Ata shkojnë më tej duke e pyetur se si ka arritur të humbasë shumë kilogramë dhe Greta përgjigjet:

-Unë për vete nuk jam dobësuar me dietolog. Jam dobësuar duke matur kaloritë dhe duke krijuar një rutinë të të ngrënit shëndetshëm.

Dhe pyetjes magjike se kur do të martohet, këngëtarja shqiptare iu përgjigj:

”Këtë s’di ta them po nëse do ndodhi sigurisht që ju do e bëni më magjike. Ju kam xhan shumë.”, ka përfunduar Greta Koçi.

 

Të ngjashme