Nga oferta tek eleminimi! Fati i Efit na kujtoi Einxhelin!

5 muaj më parë

Pak minuta më parë Efi mori propozimin për të qenë imazh i Lori Cafe, ndonse na kujtoj Einxhel Shkirën vjet, e cila u bë imazh.

Por fati nuk e ka ndjekur vetëm këtu, e ndoqi dhe me daljen nga shtëpia si vitin e kaluar me Einxhel. Ato dolën të dytat e në përballje vjet shkuan Donald e Ilir e sot Kristi dhe Luiz.

Mesa duket fati i vajzave paska qenë i shkruar!

Të ngjashme