Kryefjala Logo

Nga këngëtare në lavazhiere? Këngëtarja shqiptare na surprizoi të gjithëve!

17 Gusht, 2022 | 8:53 am

Rovena Dilo është një nga emrat më të dashur të skenës, ku numuron vite karriere. Por duket me përdorimin e Tik Tok, kemi zbuluar një tjetër pasion të saj.

Siç e quan Rovena “lavazhi special”, ose në gjuhën e popullit “lavazhiere”. Nëpërmjet një postimi në Tik Tok, Rovena ka treguar se ka fiksim të lajë makinën vetë para se të niset në udhëtime, ndoshta kjo e bën të jetê më e sigurt për pastërtinë.

Ama le te themi që realisht na surprizoi sepse dhe pse është një këngëtare e njohur sërish është një njeri mjaft i thjeshtë.

Të ngjashme