Kryefjala Logo

Nga 1 tek 10-ta sa nga ju keni patur të njëjtin problem si Ylli në avion?!

27 Maj, 2022 | 5:49 pm

Këngëtari Yll Limani për shkak të koncerteve të tij detyrohet që herë pas here një pjesë të mirë të kohës ta kalojë në avion. Dhe në fakt artisti i ri nuk ankohet aspak për zgjedhjet që ka bërë në jetë (madje i urren kolegët që ankohen) por herë pas here si të gjithë neve i ndodhin probleme kur udhëton.

Nëse ne do ju pyesim se cilat janë problemet më të shpeshta që hasim ne shqiptarët në udhëtimet tona, jemi të sigurt që përgjigjet janë këto:

1. Pasagjeri ngjitur me ne na ka zënë sediljen që na takonte ne

2. Dikush ka marrë me vete raki e djath…(ose ndonjë produkt tjetër bio)

Me Yllin ka ndodhur fenomeni parë. Zonja afër tij i ka zënë sediljen afër dritares dhe siç thotë dhe Ylli në këtë foto që ka postuar në rrjetet sociale bën sikur se ka mendjen…

F367156B 80AB 4595 B5F9 3520A4CCCDD3

Yll we feel you!!!!

Të ngjashme