N’ferme me Ervin Bejlerin dhe Ola Harizaj.Pse nuk kane pranuar te jene pjese e Big Brother Vip?

7 muaj më parë

Te ftuar sot N’ferme ishin edhe Ervin Bejleri dhe Ola Harizaj te cilet pervec nje episiodi plot me te qeshura dhe emocione ku ju mund ti shikoni ne linkun me poshte,nuk i ‘shpetuan’ dhomes se formalitetit me Marjana Kondin.

Pyetja ishte se pse ata nuk pranuan te ishin pjese e Big Brother.

Ervini u pergjigj se kishte dy arsye: E para sepse nuk e konsideronte veten ‘Vip’ ne vendin ku jetojne,pra Shqiperi.

E dyta dhe me e rendesishmja eshte Coco e tyre qe ka plot 13 vite dhe ne kete moshe delikate ku adoleshenca eshte pas dere,cifti nuk ka dashur te mungoje.

Te dyten e kuptojme dhe biem te gjithe dakort,ndersa per te paren i themi Ervinit dhe Oles qe ju jeni Vip dhe do e meritonin plotesisht te quheshit te tille pasi jeni dy personazhe qe kane punuar dhe punojne akoma shume fort.

Linkun e keni ketu dhe jeni nje klik larg intervistes se plote:

Të ngjashme