Kryefjala Logo

Nëse s’dini çfarë të vishni sot, kaloni njëherë nga profili i Libertës…

11 Nëntor, 2022 | 11:32 am

Një nga pyetjet që mundon çdo vajzë dhe zonjë në jetë është : Çfarë do të veshë sot?! Ose ose akoma më keq nuk se çfarë të vesh? Instagrami është kthyer në shpëtim në momentin kur s’ke asnjë ide se si të kombinohesh por përveç blogereve të huaja kemi dhe ato shqiptare.

Një prej tyre është moderatorja, Liberta Spahiu që shquhet për stilin e saj unik. Moderatorja e “Prive” guxon si me brandet popullore ashtu edhe me ato luksoze ndaj kjo gjë e bën unike.
Herë sport, herë serioze, herë shumë “cool” Liberta ja vlen të ndiqet në rrjetet sociale për veshjet e saj. Ndaj nëse sot s’keni asnjë ide se çfarë të vishni kaloni njëherë nga profili i saj se ku i dihet…

09C4FD3B ABAD 49F8 82DB A06D49FC486F 047D9A84 B76C 46CB 8943 FF2314BC5A86 D542C8E6 FF17 4D07 8498 16E70391AB2F 5062D37D C04C 42E3 BBAA 06706CE9A90B FAF770BA 647D 46AC BFC7 62296D78825B 2E4D9FDA 5343 4A70 BF22 B8E0926A8DCA B246F9D6 474D 4F33 AF5C B7BB8B65D03A 7AE6BCAC 671D 4B1F A20D 55FD7098D19B

Të ngjashme