Kryefjala Logo

Nëse maestro do të ishte beqar ai do të lidhej me këtë konkurrente të “Big Brother”

29 Mars, 2023 | 9:46 am

Armaldo Kllogjeri nëse do të ishte i martuar tha se vajza me të cilën do krijonte një lidhje në “Big Brother Do të ishte Jori, për të cilën shtoi gjithashtu se është seksi. Kujtojmë që Jori dhe Maestro kanë qenë bashkë edhe në lojën siameze dhe kanë patur një bashkëpunim e kimi të shkëlqyer.

Pyetje-pergjigje:

Pyetja: Nëse do të ishte beqar, me cilën prej vajzave brenda shtëpisë do krijonte një lidhje Armaldo?!

Armaldo: Jori është vajza më seksi aty. Kush nuk do e donte në krah një modele.

Maestro është baba i një vajze dhe së shpejti pret të bekohet edhe me një djalë, lajm të cilin e mori vesh kur ishte brenda shtëpisë së Big Brother.

Të ngjashme