Kryefjala Logo

Nëse ke këtë tatuazh Robert Berisha do lerë kokën pas teje

7 Korrik, 2022 | 3:22 pm

Nora Istrefi ka patur tatuazh nje pistoletë në krahë prej shumë vitesh tashmë. Deri këtu nuk ka asgjë të keqe, derisa të njëjtin tatuazh një tjetër llojë pistolete ja pamë të dashurës së Robert Berishës, Lauretës.

Pra prisni pak! Ky tatuazh është një e përbashkët mes Lauretës e Norës, pra tatuazhi që i merr zemrën Robertit. Pra goca doni të keni Robertin?

Shumë e thjeshtë, bëni një tatuazh të tillë dhe e kapët.

71E1792B 8258 4663 AE9A 5DF10CF84297

B2D8723B A6CF 4885 B0CE DE7D871EF932

Të ngjashme