Kryefjala Logo

Nëse doni të njihni trungun familjar të Yllit shikoni këto foto

1 vit më parë

Yll Limani e ka marrë pushim për një ditë nga koncertet e tij të shumta dhe ka shijuar një dasmë fisi. Ndaj nuk ka ngurruar të na prezantojë familjen, hallën, xhaxhallarët, nipërit pra me pak fjalë gjithë trungun e tij familjar.

4959A711 5C05 49B2 904D 6D4E59D531E5E5E9DC3C 288E 4D75 8D9A 20A8826BFA7A12C92426 5916 4A46 811D A4CEC64207352FD59293 C0C6 4E29 83D7 BCDE664E591E8BE5A2D4 9DD0 4E35 AB7B 962E5089602F9857AEEA 80A2 4A1E 92BD A91E33EAE2B3125CA62F 87BD 4F83 B3FA A83BF7C8FFCD

Megjithatë edhe në këtë ceremoni familjare ai nuk ka mundur t’i shpëtojë dot muzikës, pasi ka kënduar në dasmë. E në fakt të kesh Yll Limanin në dasëm dhe mos të të këndojë, do të ishte pak e çuditshme. Baladat e tij janë shpesh këngët e dashurisë së çifteve shqiptare me të cilat zgjedhin të hapin dasmat e tyre.

5A173717 3311 4E3B A656 4C763433B934
Bashkëpunimi i tij i fundit me Noizyn “Alkool” duket se ka ecur mirë dhe po pëlqehet nga publiku.

 

Të ngjashme