Kryefjala Logo

Nëse do moderojë ose jo BBV Fan Club,përgjigjet vetë Enxhi Nasufi

5 Janar, 2024 | 9:45 am

Kryefjala zbuloi pak ditë më parë se Enxhi Nasufi do të jetë moderatorja e Fan Club, nusur nga lajmi në Kryefjala.com moderatorja është pyetur nga kolegët e saj në “Wake Up”.

“Nuk di gjë nëna juaj. Ua dhashë përgjigjen”, iu përgjigj Enxhi pyetjes se nëse do të jetë ajo moderatorja.

“Sigurisht që po. Po, pranoj të martohem me Big Brother Fan Club, meqenëse ka qenë dhe vit propozimesh”.

Të ngjashme