Nënat e kanë të humbur “luftën”, vajzat janë “team” baballarësh dhe Poem Vula na i vërtetoi këtë…

1 muaj më parë

Sara Hoxha prej disa ditësh ndodhet në jug të Shqipërisë ku duket se ka nisur pushimet me vajzën e saj, Poem Blu. Këngëtari Ledri Vula i është bashkuar famijes së tij pak ditë më pas për shkak të impenjimeve të tij të punës.

Dhe menjëherë sapo i ka ardhur babai, Poi e ka harruar nënën e saj dhe ka rendur në krahët e tij.“Mirupafshim mami. Ishte mirë me ty, por mirupafshim…”, shkruan Sara në këtë foto teksa Poem shfaqet e lumtur në krahët e të atit…


Ledri Vula duket se do të ketë një verë tejet impenjative pasi kënga e re “Monaco” pritet të lancohet së shpejti, por edhe axhenda e tij koncertore duket mjaft e ngjeshur.

 

Të ngjashme