Kryefjala Logo

Në trion Kristi-Keisi-Lorenci,flasin familjarët e Kristit”Kësaj i ka dalë boja”

21 Mars, 2023 | 11:41 am

Një trekëndësh gati gati i padukshëm ai në shtëpi midis Kristit,Keisit dhe Lorencit.Në fillim Kristi dhe Keisi u dukën mjaft të lidhur dhe me ndjenja ndaj njëri tjetrit,por sapo morën bekimin e babi Sabit dhe me hyrjen e Lorencit gjërat ndryshuan për Keisin e cila fokusin e saj e kaloi tek hyrja e fundit.

Në media u përfol shumë për një lidhje që dyshja ka pasur jashtë,zëra të mohuara kategorikisht nga Sabiani por sjellja e Keisit nuk u prit aspak mirë nga publiku dhe familja e Kristit.

Në rrjet qarkullon  një video e Keisit duke përkëdhelur kokën e Lorencit dhe në profilin zyrtar të Kristit(menaxhuar nga familja) shkruhet:”Mirë asaj i doli boja,po ky çfarë burri është që nuk i thotë Kristit të vërtetën?”

EFE04CFA EE26 49AC 968B 2558885DB06D

 

Të ngjashme